SupraSonic 12 MP değerinde ultra geniş açı kameraya sahip. Ayrıca 5G desteği ile gelmekte. İpadOS özellikleri! İMovie'ye yeni özellikler gelmöişş
SupraSonic AAA YENİ MAC PRO GELİYOR GALİBA! M1 Max'in tanıtılmayan özelliği, 2 tane çip birleştirilebiliyormuş! 114 Milyar transistöre sahip! saniyede 800gb veri aktarımı! 128GB RAM desteği
SupraSonic Ayrıca Mac Studio M1 Max'li model 2000 Dolar Bugün sipariş verebilirsiniz bu ürünleri Ayrıca, Apple tek bir Mac kaldığını -mac pro- ve onun da kısa sürede geleceğini söyledi.
SupraSonic Yayın bitmiş bulunmakta. Şimdi bunları bir güzel toparlayalım ve taze taze fırından yeni çıkmış haber olarak hazırlayalım!
Exinie SupraSonic Keşke ekran boyutu 4.7 inç (iPhone 6 - iPhone 8, SE 2) yerine 5.5 inç (iPhone 6 Plus - iPhone 8 Plus) olsaymış, öyle olsaydı almayı düşünebilirdim. iPhone 13'nin yeni rengini geç çıkartmalarını mantıksız buluyorum ama işin içinde illa pazarlama oyunları vardır diye düşünüyorum.
SupraSonic Exinie İphone 12'de de mor rengini geç çıkartmışlardı. Bence de işin içinde pazarlama taktikleri vardır. Özellikle "bakın, telefonumuz eskimedi hatta güvendiğimiz için geçte olsa yeni rengini çıkarıyoruz." diye bir mesaj vermek istemiş olabilirler. SE olayı tamamen fiyasko bence. En başından İphone 8 kasası kullanmaları hata. Minimum İphone X kasasına falan geçmeleri lazımdı.